Hvad er en WeUse ambassadør?

En WeUse ambassadør er en superhelt i sit samfund.

Ved at blive ambassadør inspirerer du dine medborgere og naboer til at blive mere bæredygtige og deltage i dit samfund. Dermed bidrager du direkte til at gøre dit samfund livligere og grønnere.

WeUse superheroes

Hvorfor blive ambassadør?

Bliv en drivkraft for bæredygtighed

Bliv en drivkraft for at drive bæredygtighed og styrk den sociale sammenhængskraft i dit samfund. Gennem WeUse har du mulighed for at hjælpe dine naboer, og sammen kan I gøre jeres samfund mere bæredygtigt.

Modtag eksklusive fordele

Ved at hjælpe os vil du modtage eksklusive fordele i appen. Men også uden for platformen vil vi have spændende ting planlagt til vores ambassadørsamfund, såsom eksklusive ambassadørbegivenheder.

Deltag i familien

Som ambassadør bliver du en del af WeUse familien og repræsenterer os i dit samfund. Uanset, om det er på platformen eller i det daglige samfundsliv, ved at opmuntre andre til at følge dit eksempel, kan vi få den største indvirkning på hinanden!

Din stemme tæller

Du vil være den første til at modtage adgang til nye oplysninger, opdateringer og funktioner. Sammen med din hjælp vil vi gøre WeUse endnu bedre. Derfor tæller din stemme og feedback.

Mød nogle af vores ambassadører og grunden til, at de er en del af vores samfund.