Vores app

WeUse er en app, hvor du kan uploade dine WeSources, som for eksempel en boremaskine, et brætspil eller en håndmixer, som du vil leje ud eller dele med dine naboer. Det er hurtigt og nemt at uploade ting med appen.

I gennemsnit bruges en boremaskine kun 12-13 minutter i dens levetid
– lad os ændre det!

Digital Pung

I WeUse appen anvendes der en digital pung, her er 1 point = 1 DKK. Du uploader f.eks. 100 DKK som bliver til 100 point, du kan bruge i appen. For at kunne anmode om en genstand som har en pris, kræver det at du har beløbet stående i din digitale pung.

Du kan til hver en tid få udbetalt det beløb, du har stående i din digitale pung til en dansk bankkonto – Der kan gå op til 14 dage og WeUse vil opkræve et lille beløb for udbetalingen.

1
ExploreApp 1

Udforsk:

Oplev en verden af ​​ WeSources lige rundt om hjørnet. Her kan du se alle de WeSources der er tilgængelige i dit fællesskab.

Kategori:

Søg efter en bestemt WeSource, og hvis du ikke kender navnet, så prøv at se, om du kan finde det i den passende kategori.

Categories
2
3
Upload

Upload:

Del en WeSource med dit fællesskab. Tjen penge på de ting, du har liggende, og udnyt dem bedre. Dette hjælper miljøet, du kan tjene penge og samtidigt hjælpe dine naboer. Det er da win-win.

Styrk den sociale sammenhængskraft og deltagelse i dit lokalsamfund!

Anmodninger:​

Få overblik over alle de WeSources, du har anmodet, og administrer det hele – enkelt og nemt.

App request page
4
5
DineWesources

Profil:

Se alle dine WeSources og administre dem. Her kan du også se, hvordan andre brugere har vurderet dig som WeUser.