Vores app

WeUse er en app, hvor du kan uploade dine WeSources, som for eksempel en boremaskine, et brætspil eller en håndmixer, som du vil leje ud eller dele med dine naboer. Det er hurtigt og nemt at uploade ting med appen. Derudover kan du organisere, finde eller dele begivenheder, der finder sted i dit lokalsamfund. Hvis du har brug for hjælp til en bestemt situation eller med et specifikt projekt, kan du også bede om hjælp fra dit naboer.

I gennemsnit bruges en boremaskine kun 12-13 minutter i dens levetid
– lad os ændre det!

1
ExploreApp 1

Udforsk:

Oplev en verden af ​​ WeSources og begivenheder lige rundt om hjørnet. Her kan du se alle de WeSources, begivenheder og hjælpeanmodninger, der er tilgængelige i dit nabolag.

Kategori:

Søg efter en bestemt WeSource, og hvis du ikke kender navnet, så prøv at se om du kan finde det i den passende kategori.

Categories
2
3
Upload

Upload:

Del en WeSource med dit lokalsamfund. Tjen penge på de ting du har liggende og udnyt dem bedre. Dette hjælper miljøet, du kan tjene penge og samtidigt hjælpe dine naboer. Det er da win-win.

Upload en begivenheds ide, hvor du kan søge efter hjælpere, til at hjælpe og organisere begivenheden. Del en begivenhed og søg efter deltagere. Bed om hjælp til en bestemt opgave eller et projekt i dit nabolag og find nogen der kan hjælpe dig.

Styrk den sociale sammenhængskraft og deltagelse i dit lokalsamfund!

Anmodninger:​

Få overblik over alle de WeSources du vil dele eller begivenheder du gerne vil deltage i og administrer det hele – enkelt og nemt.

App request page
4
5
DineWesources

Profil:

Se alle dine WeSources, begivenheder og anmodninger. Her kan du også se, hvordan andre brugere har vurderet dig som WeUser.