Vil du gerne gøre mere for miljøet, lokalsamfundet og på samme tid spare penge?

WeUse er en app, der gør det lettere for dig, der bor i en boligforening, at dele dine ressourcer med dine naboer, planlægge begivenheder i dit lokalsamfund, eller bede dine naboer om hjælp til et projekt eller en opgave. Vores mål er at hjælpe dig med at hjælpe miljøet, generere deleøkonomi, samt hjælpe dig med at skabe et stærkere og bedre naboskab

Appen er lavet så det er nemt, hurtigt og profitabelt for DIG, i din boligforening at dele/udleje ting med hinanden.

Sikkerheden er meget vigtig for os! Derfor skal brugere vurdere hinanden efter en endt lejeperiode for, at skabe en transparent og sikker platform.

WeUse er en app, hvor du som beboer i en boligforening kan uploade alle de ressourcer du ikke bruger ofte nok.

WeUses mål er at få naboer til at interagere mere og derved skabe større sammenhængskraft og tillid i nabolaget.

Vi lever i en tid med overforbrug, hvor mange ressourcer står uudnyttet eller bliver smidt ud. WeUse er et værktøj der gør det muligt at sikre en mere bæredygtig hverdag og samtidigt styrke lokalsamfundet.

WeUse er en app, der gør det lettere for beboere i boligforeninger at dele eller udleje deres ressourcer med deres naboer, afholde og organisere sociale begivenheder og hjælpe hinanden med forskellige tjenester indenfor foreningen.

Hvorfor vil vi skabe mere
  • sociale
  • bæredygtige
boligforeninger?

Tryghed

Hos WeUse går vi rigtig meget op i at alle skal føle sig sikre når de udlejer og lejer fra hinanden.

Derfor ville det åbenlyse være at tilbyde en forsikring til alle, men det gør vi ikke. Vi er nemlig i Danmark så privilegeret at langt de fleste ting er dækket igennem vores indboforsikring.

WeUSE nævnt i