WeUse

Good Things Going Further

denmark flag Uk flag

 

Teamet

Vi er et ung energisk team, der kommer med mange forskellige baggrunde der gør alt hvad vi kan for at lave den bedste dele app. Vi ved at for at det skal lykkes er det vigtigt at have beboerne i boligforeningerne med, da det er dem der skal bruge appen.

Teamet

Emil Busch - CEO

Hej, jeg hedder Emil og jeg havde en ide om at gøre det nemmere for os alle, at dele vores ressourcer med hinanden, derfor startede jeg WeUse. Jeg brænder for at få skabt en mere bæredygtig verden, ikke kun for miljøet men også vores økonomi. Derfor er WeUse, den ideelle sag, da ved brug af vores app er man både god ved miljøet og naturen. Jeg har ansvaret for salg og marketing. Derudover holder jeg et overblik med, at vi når vores mål med at få skabt en applikation. Når jeg ikke arbejder på WeUse, så jeg elsker at stå på ski, da jeg tidligere har været skiguide. Da dette desværre ikke er muligt så meget i Danmark, har jeg også en anden stor hobby, hvor jeg bruger min tid på at være kreativ med at bygge LEGO. Jeg glæder mig meget til at kunne præstentere resten af mit fantastiske team de næste dage og vi knokler selvfølgelig videre på at få skabt vores applikation, der vil være klar til jer alle i august!

Gideon Harpantides - Forretnings udvikler

Hej, jeg hedder Gideon. Jeg arbejder med forretningsudviklingen hos WeUse. Jeg er maskiningeniør og studerer, når jeg ikke arbejder på WeUse, en kandidat i Innovation og Business på SDU. Min motivation for at deltage i WeUse var at skabe noget, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Jeg tror virkelig, at vi med WeUse kan støtte mennesker til at ændre deres måde at forbruge på og styrke vores samfund på samme tid. Jeg bruger min fritid på at dyrke sport, især CrossFit eller være politik aktiv.

William - Front-end Programmør

Hej jeg hedder William. Jeg er autodidakt programmør, og studerer til dagligt på HTX på mit sidste år. Jeg har programmet i mere end 5 år og har været med i flere startup og virksomheder, hvor jeg stod for app udviklingen. I WeUse står jeg derfor også for app udviklingen. I min fritid, bruger jeg meget af tiden foran computeren, hvor jeg forbedrer mig inden for programmering, både front-end og back-end. Jeg er med i WeUse, fordi jeg kan se et stort potentiale i app'en, og jeg synes det er spændende at være med til at starte noget nyt op og være en del af en startup med et bæredygtigt formål.

Pierre Hübertz Knudsen - Programmør

Hej, mit navn er Pierre. Nuværende læser jeg til datamatiker på EASV med fokus på softwareudvikling og udnytter den viden jeg får lært for at afprøve dette i WeUse. Sammen med nogle andre udvikler jeg WeUse’s backend. Min fritid bruger jeg meget foran computeren, hvor jeg enten dygtiggør mig inden for det lærte undervisningsmateriale, eller jeg bruger min tid på at føre en online gaming community. Jeg ser WeUse som en chance i at afprøve og dele min viden med andre, få lært noget af andre og samtidig at afprøve hvordan det er i at være i en startup.

Martin Iversen - Programmør

Mit navn er Martin. Jeg studerer til datamatiker og arbejder med udviklingen af backend til WeUse. Det vil sige, at jeg er med til at udvikle koden bag WeUses’s app. Jeg valgte at blive en del af WeUse, da jeg synes konceptet om, at gøre det nemt, at dele vores ressourcer er en spændende ide, der vil gavne vores samfund og miljø. Samtidigt giver min rolle mig erfaringer og kvalifikationer inden for mit felt, og WeUse giver mig mulighed for at udfordre mig selv og få flere kompetencer. Jeg interesserer mig for at udvikle og programmere, derfor var jeg klar med det samme, da WeUse manglede en på teamet. Jeg går meget op i basketball, og når jeg ikke arbejder på WeUse eller studere, ser jeg ofte basketball udsendelser og lytter til podcasts.

Dagmar Fríða Halldórsdóttir - Multimediedesigner

Hej, jeg hedder Dagmar og jeg er WeUse’s multimedie designer. Jeg blev del af teamet, da der var behov for ekstra hjælp med hjemmesiden og arbejder nu på at appen er hurtigt og intuativ for jer at bruge. Grunden til jeg er med i WeUse er fordi jeg synes WeUse er med til at skabe et samfund der er mere bæredigtigt. Jeg bor selv i en boligforening og er også selv begejstret for, at få mulighed for at kunne bruge WeUse’s app og bidrage til en bedre verden med at genbruge andres ressourcer. I min fritid hygger jeg med familie og venner. Jeg kan også lide at lytte til krimi podcasts, jagte pokemoner i PokemonGo og tage mig af mine planter.