WeUse

Good Things Going Further

denmark flag Uk flag

TRYGHED

Hos WeUse går vi rigtig meget op i at alle skal føle sig sikre når du udlejer og lejer ting fra hinanden.

Derfor ville det åbenlyse være at tilbyde en forsikring til alle, men det gør vi ikke. Vi er nemlig i Danmark er så privilegeret at langt de fleste ting er dækket igennem vores indboforsikring. (DOG IKKE: Småbåde, waveboards, kite- og windsurfere og lignende samt tilbehør hertil. Med småbåde mener forsikringsselskaberne både, der ikke overstiger 6,5 meters længde, herunder kanoer og kajakker)

Vi har tjekket med de 20 største forsikring selskaber i Danmark, der alle bekræftet af de dækker lånte og lejede genstande i op til 30 dage. Derfor er der ikke behov for at tilbyde en ekstra forsikring, der alligevel har en selvrisiko på minimum 500kr, når 98,2% af den danske befolkning er dækket igennem deres indboforsikring.

Hvad gør vi så hvis det sker noget med vores udlejede ting?

Kontakt dit forsikringsselskab og giv personen der lejede tingen en dårlig anmeldelse. Derved udelukker vi hurtigt disse mennesker fra vores system. Ingen har lyst til at handle med nogen der har dårlige anmeldelser, og specielt ikke skulle se deres nabo i øjnene, når udlejningen er overstået. Derfor er det vigtigt at vi passer på hinanden ting og derved skaber et stærkere sammenholm.

Det er vores sikkerhed for at du kan udleje/leje i trygge omgivelser.