WeUse

Good Things Going Further

denmark flag Uk flag

 

Verdensmål

Vi er en virksomhed der gå meget op i FN’s verdensmål om at skabe mere bæredygtige byer og lokalt samfund, samt at vi bliver mere ansvarlige omkring vores forbrug.

Vi mener vi kan ændre verden, men ikke alene. Vi tror på at hvis vi alle arbejder på at blive bedre til at tænke på miljøet, kan vi opnå store ting for vores planet. Vi lever heldigvis i en tid, hvor det bliver mere om mere moderne at dele med hinanden. Det er blandt andet set med overnatning (AirBNB, Couchsurfing) og transport (GoMore, Uber). Hvorfor skal vi ikke også til at dele det vi har liggende derhjemme. Der er et kæmpe potentiale, som vi kan anvende bedre og på samme tid kan du tjene penge på ting der alligevel bare ligger og tager plads.


Sammenhold

Med WeUse er du med til at skabe et mere sammenhængende lokalsamfund, der hjælper hinanden. Dette skaber et tættere netværk i lokalsamfundet og gør at områder står stærkere sammen.


Genbrug

Du er også med til at skabe en mindre miljøbelastning, da i stedet for blot at købe nyt, hvor der er behøv for at producere mere og mere, går vi over til at genanvende gode funktionelle produkter med hinanden. Dette sparer både dig penge og er godt for vores miljø.


Partnerskab

For os i WeUse ved vi godt, at vejen til succes er gennem samarbejde. Derfor er det vigtigt for OS at have DIG med. Men vi arbejder også sammen med andre virksomheder, og sammen gør vi at vi kan nå verdensmålene. Igennem tæt samarbejde med partnere, hvor vi leder viden, erfaring og teknologi, kan vi opnå nye muligheder og skabe nye fordele sammen. Sammen med vores partnere og DIG, skaber vi den næste generation af handel med fokus på ansvarlighed og bæredygtighed.