Om os

Vi er et ungt energisk team med mange forskellige baggrunde, og vi har gjort vores bedste for at udvikle en bæredygtig app, der kan styrke lokalsamfundet.

TEAM WEUSE

Emil

Emil Busch

Ceo

Jeg havde en ide om at gøre det nemmere for os alle, at dele vores ressourcer med hinanden, derfor startede jeg WeUse. Jeg brænder for at få skabt en mere bæredygtig verden, ikke kun for miljøet men også vores økonomi. Derfor er WeUse, den ideelle sag. Ved at bruge WeUse er man både god ved miljøet og naturen.  Når jeg ikke arbejder på WeUse, elsker jeg at stå på ski. Da dette desværre ikke er muligt så meget i Danmark, har jeg også en anden stor hobby, hvor jeg bruger min tid på at være kreativ med at bygge LEGO. 

Gideon

Gideon Harpantides

Cfo

Jeg har ansvaret for WeUse’ økonomi og sociale medier. Jeg er maskiningeniør og studerer, når jeg ikke arbejder på WeUse, en kandidat i Innovation og Business på SDU. Min motivation for at deltage i WeUse var at skabe noget, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Jeg tror virkelig, at vi med WeUse kan støtte mennesker til at ændre deres måde at forbruge på og styrke vores samfund på samme tid. Jeg bruger min fritid på at dyrke sport, især CrossFit eller være politik aktiv.

William

William Dam Høedt-Rasmussen

cto

Jeg er autodidakt programmør, og studerer til dagligt på HTX på mit sidste år. Jeg har programmet i mere end 5 år og har været med i flere startup og virksomheder, hvor jeg stod for app udviklingen. I WeUse står jeg derfor også for app udviklingen. I min fritid, bruger jeg meget af tiden foran computeren, hvor jeg forbedrer mig inden for programmering, både front-end og back-end. Jeg er med i WeUse, fordi jeg kan se et stort potentiale i app’en, og jeg synes det er spændende at være med til at starte noget nyt op og være en del af en startup med et bæredygtigt formål.

Pierre

Pierre Hübertz Knudsen

Programmør & Sysadmin

Jeg er uddannet datamatiker og nuværende læser jeg til professionsbachelor i softwareudvikling på EASV og udnytter den viden jeg får lært for at afprøve dette i WeUse. Jeg er ansvarlig for WeUse’s backend/api, kontrolpanel og it-systemer. Min fritid bruger jeg meget foran computeren, hvor jeg enten dygtiggør mig inden for det lærte undervisningsmateriale, eller jeg bruger min tid på at føre en online gaming community. Jeg ser WeUse som en chance i at afprøve og dele min viden med andre, få lært noget af andre og samtidig at afprøve hvordan det er i at arbejde i en startup virksomhed.

Dagmar

Dagmar Frida Halldorsdottir

Multimedie designer

Jeg blev del af teamet, da der var behov for ekstra hjælp med hjemmesiden og arbejder nu på at appen er hurtigt og intuativ for jer at bruge. Grunden til jeg er med i WeUse er fordi jeg synes WeUse er med til at skabe et samfund der er mere bæredigtigt. Jeg bor selv i en boligforening og er også selv begejstret for, at få mulighed for at kunne bruge WeUse’s app og bidrage til en bedre verden med at genbruge andres ressourcer. I min fritid hygger jeg med familie og venner. Jeg kan også lide at lytte til krimi podcasts, jagte Pokemoner i PokemonGo og tage mig af mine planter.