Om os

Vi er et ungt energisk team med mange forskellige baggrunde, og vi har gjort vores bedste for at udvikle en bæredygtig app, der kan styrke lokalsamfundet.

TEAM WEUSE

Emil

Emil Busch

Ceo

Jeg ønskede at gøre en positiv indvirkning på miljøet og så samme tid, at gøre det lettere at dele ressourcer. Der er behov for at vi gør det nemmere at leje/udlåne end at købe ting for at kunne skabe en kulturændring. Derfor skabte jeg WeUse.

Her er jeg ansvarlig for salg og markedsføring, samt at holde overblik over vores mål, som er at skabe en app, der vil give bekvemmelighed, social samhørighed, der fører til bæredygtighed i lukkede samfund.
Når jeg ikke arbejder på WeUse, elsker jeg at stå på ski, da jeg har været skiguide i de sidste par år. Da dette er ret svært at fortsætte i Danmark, har jeg også en anden stor hobby, hvor jeg bruger min tid på at være kreativ med at bygge LEGO.

Gideon

Gideon Harpantides

Cfo

Jeg har ansvaret for WeUse’ økonomi og sociale medier. Jeg er uddannelse med en kandidat fra SDU i Innovation og Business. Min motivation for at deltage i WeUse var at skabe noget, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Jeg tror virkelig, at vi med WeUse kan støtte mennesker til at ændre deres måde at forbruge på og styrke vores samfund på samme tid. Jeg bruger min fritid på at dyrke sport, især CrossFit eller være politisk aktiv.

Pierre

Pierre Hübertz Knudsen

CIO

Jeg er uddannet datamatiker, og er ansvarlig for WeUse’s backend/api, kontrolpanel og it-systemer. Min fritid bruger jeg meget foran computeren, hvor jeg enten dygtiggør mig inden for det lærte undervisningsmateriale, eller jeg bruger min tid på at føre et online gaming community. Jeg ser WeUse som en chance for at afprøve og dele min viden med andre, få lært noget af andre og samtidig at afprøve, hvordan det er at skabe en virksomhed der gør et positiv indvirkning på brugernes liv.

Brian 1

Brian Christensen

CTO

Tidligere CTO og teknisk medstifter af appen: Too Good To Go. Startede min udviklingskarriere, før MySpace og Facebook eksisterede, ved at oprette en gæstebog (var stort i 00’erne). Havde lige lært at copy/paste kode fra internettet for at få ting til at virke, hvorefter jeg begyndte at lave websider for musikkunstnere. Blev færdig som robotingeniør og fortsatte med at udvikle apps og backend.
Jeg har mange års erfaring med udvikling og hvordan en app kan skaleres til at fungere på verdensplan.

Dagmar

Dagmar Frida Halldorsdottir

CCO

Jeg studerede multimediedesign på EASV. Jeg kom ind på holdet som studerende for at oprette en ny hjemmeside og nu er jeg ansvarlig for alt WeUse design. Jeg fandt projektet et tiltrængt input til nutidens krav om mere bæredygtig tænkning. Jeg bor selv i en boligforening, så jeg kan se den mulighed, WeUse giver folk til at blive mere bæredygtige og at lære vores naboer lidt bedre at kende. Jeg kan godt lide at spille brætspil med min familie og venner, og jeg glæder mig til at finde nye brætspil, vi ikke har prøvet, til at leje af mine naboer. I min fritid er jeg en ivrig krimi-podcast-lytter, nørdet PokemonGo spiller og en skør plantedame.

Advisory Board

Cecilie 1

Cecilie Ploug Sarp

Bæredygtighedskonsulent, stifter af Azilis Advisory

Rådgivning: Bæredygtighed, Impact & Branding

WeUse italesætter den problematik at vi som forbrugere køber en masse, men faktisk ikke bruger det fuldt ud i den fase, hvor det er teknologisk på sit højdepunkt. Tingene ligger bare og bliver gemt hen. Skruemaskiner bruges i gennemsnit 13 minutter i deres fulde levetid hos private. Sådan skal det ikke være og det gør teamet bag WeUse aktivt op med, ved deres platform, som potentielt kan inspirere og udfordre både forbrugerne og producenterne til en new normal standard, både i indledende produktdesign, materiale incitamentsstruktur og ikke mindst data om vores adfærd. Det er utroligt spændende at få lov at tage del af deres rejse.

Henrik 1

Henrik Bielefielt

Chef for projektudvikling, SustainSolution Aps

Rådgivning: Bæredygtighed, Impact & Branding

Arbejder hver dag med at gennemføre bæredygtige løsninger for boligforeninger.
WeUse er derfor en naturlig forlængelse af det, jeg allerede gør og står for i den grønne omstilling.
I en verden, der er baseret på overforbrug, er WeUse en mulighed for at arbejde med en praktisk tilgang til bæredygtighed.

Klaus 1

Klaus Lennard Pedersen

Forretningsudvikler / Serieiværksætter

Rådgivning: Skalering & Økonomi

Siden min opstart med WeUse har de ramt skiven ved reelt at levere ”sustainabillity”! Ideen er simpel, faktisk én af dem man tænker ”hvorfor fik jeg ikke… ”. Potentialet til noget meget stort ér der, dét kræver en klar international ”go-to-market” plan! Dén plan er én af mine drivere for at engagere mig i et stærkt dansk bud på global grøn virksomhed.

Ulrik 1

Ulrik Heilmann

CEO & Stifter, Videnscentret Bolius

Rådgivning: Marketing & Branding

Jeg deltager i WeUse Advisory Board af 3 primære årsager. For det første og det vigtigste, fordi de to Founders er dygtige, engagerende, lyttende og meget behagelige – jeg har lyst til at arbejde med dem! For det andet fordi WeUse er et stærkt og unikt koncept, der understøtter den cirkulære økonomi, og fokuserer dermed på at få danskerne til at blive mere bæredygtige i deres bolig. Og for det tredje, fordi jeg med min viden, erfaring og kompetence vil kunne hjælpe med, at WeUse bliver en stor succes.