Tryghed

Tryghed

Hos WeUse går vi rigtig meget op i at alle skal føle sig sikre når de udlejer og lejer ting fra hinanden.

Dækning

I Danmark er vi så privilegeret at langt de fleste ting er dækket igennem vores indboforsikring i op til 30 dage. (DOG IKKE: Småbåde, waveboards, kite- og windsurfere og lignende samt tilbehør hertil. Med småbåde mener forsikringsselskaberne både, der ikke overstiger 6,5 meters længde, herunder kanoer og kajakker).

Forsikring selskaber

De 20 største forsikring selskaber i Danmark, har alle bekræftet af de dækker lånte og lejede genstande i op til 30 dage. Derfor er der ikke behov for at tilbyde en ekstra forsikring, der alligevel har en selvrisiko på minimum 500kr, når 98,2% af den danske befolkning er dækket igennem deres indboforsikring.

Leje Aftale

Vi har skabt en automatisk leje/udlejningskontrakt, den oplyser om alle relevant forhold i forhold til udlejningen. Skrammer og skader, som ikke er nævnt i opslaget, tilføjes som bemærkninger inden udlejningen starter. Derved har begge parter dokumentation for, standen af udlejningsobjektet ved starten af udlejningen. Kontrakten kan gemmes på telefonen og benyttes i tilfælde af uoverensstemmelser.

Hvad gør vi så hvis det sker noget med vores udlejede ting?

Kontakt dit forsikringsselskab og giv personen der lejede tingen en dårlig anmeldelse. Derved udelukker vi hurtigt disse mennesker fra vores system. Ingen har lyst til at handle med nogen der har dårlige anmeldelser, og specielt ikke skulle se deres nabo i øjnene, når udlejningen er overstået. Derfor er det vigtigt at vi passer på hinanden ting og derved skaber et stærkere sammenhold.

Det er vores sikkerhed for at du kan udleje/leje i trygge omgivelser.