Verdensmål

WeUse fokuserer på FN’s globale mål om at skabe bæredygtige byer og lokalsamfund samt opfordre og give mulighed for et mere opmærksomt og hensynsfuldt forbrug.

Vi mener vi kan ændre verden, men ikke alene

Hos WeUse tror vi på at hvis vi alle værner lidt mere om miljøet, vil vi være i stand til at opnå store ting for vores planet og samfund. Heldigvis lever vi i en tid, hvor det bliver mere og mere moderne at dele. Dette ses for eksempel ved apps som Airbnb, GoMore, Uber og mange andre gode initiativer.

Illustration of Team WeUse

Hvorfor skal vi ikke dele det vi har liggende derhjemme?

Der er et kæmpe potentiale, som vi kan anvende bedre og på samme tid kan du tjene penge på ting der alligevel bare ligger og tager plads.

Vores verdensmål

11 verdensmål

Sammenhold

Med WeUse er du med til at skabe et mere sammenhængende lokalsamfund, der hjælper hinanden. Dette skaber et tættere netværk i lokalsamfundet og gør at områder står stærkere sammen.

Genbrug

Du er også med til at skabe en mindre miljøbelastning, da i stedet for blot at købe nyt, hvor der er behøv for at producere mere og mere, går vi over til at genanvende gode funktionelle produkter med hinanden. Dette sparer både dig penge og er godt for vores miljø.

12 verdensmål
17 verdensmål

Partnerskab

For os i WeUse ved vi godt, at vejen til succes er gennem samarbejde. Derfor er det vigtigt for OS at have DIG med. Men vi arbejder også sammen med andre virksomheder, og sammen gør vi at vi kan nå verdensmålene. Igennem tæt samarbejde med partnere, hvor vi leder viden, erfaring og teknologi, kan vi opnå nye muligheder og skabe nye fordele sammen. Sammen med vores partnere og DIG, skaber vi den næste generation af handel med fokus på ansvarlighed og bæredygtighed.